Lagkamraten Teuvo Teräväinen gjorde också en assist i matchen. Segern gick trots allt till Philadelphia som var överlägset med 6–3. Både Aho och Teräväinen var med i matchens öppningsmål i början av andra perioden när Justin Falk slog in pucken i powerplay. Teräväinen passade till Aho som skickade pucken vidare till Faulk. Sin andra assist gjorde Aho när han passade till Joakim Nordström som serverade för Jordan Staal som gjorde mål tre minuter in i andra perioden. Markus Granlund gjorde Vancouvers första mål i matchen mot Los Angeles nästan nio minuter in i andra perioden när Los Angeles ledde med tre mål. Efter förlängning var läget 3–3 och gick vidare till straffläggning. Los Angeles vann matchen till slut 4–3. Filppula gjorde mål Tampa Bays Valtteri Filppula fortsatte visa sig på styva linjen genom att göra ett mål borta mot Ottawa. I tredje perioden värmde Filppula upp genom att först assistera Alexander Killorn i ett mål. Arton minuter in i tredje perioden rymde Filppula iväg med pucken och sköt den i mål. Efter Filppulas mål vann Tampa Bay matchen med 4–1. Det var Filppulas tredje mål på fem matcher. Han har också tagit två poäng för assist. Torontos stigande stjärna Auston Matthews tog två assist i matchen mot Chicago. Matchen gick till förlängning i läget 4–4 och avgjordes i straffläggning av Chicagos Artemi Panar. Matthews fick lägga straff som andra i sitt lag och var den enda Torontospelaren som lyckades få pucken i mål. Totalt spelades tolv matcher i natt.