NyhetsbildZoom
Statsminister Juha Sipilä accepterar inte några skärpningar av beskattningen av utdelningar. Foto: Arkiv/Lehtikuva/Markku Ulander

Sipilä kompletterade svar till JK

FNB -
Statsminister Juha Sipilä (C) har kompletterat sitt svar till justitiekanslern i fallet Terrafame.

Sipilä svarar JK att han utgående från en e-postfråga från tidningen Kansan Uutiset inte förstod att misstänka att Terrafame skulle ha fått en beställning av Katera Steel. Kansan Uutiset skickade frågan till Sipilä den 17 november. Regeringen beslöt om Terrafames tilläggsfinansiering den 18 november.

Enligt Sipilä fick han veta om Terrafames beställning till Katera den 21 november.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan