NyhetsbildZoom
Arkivbild: Ambulans. Foto: Daniel Nissén

Bil i diket i Närpes

Matias Risikko -
En person tappade kontrollen över sitt fordon på Kristinestadsvägen. Personen tog sig senare till sitt jobb och ringde 112.

Det var tidigt på söndagsmorgonen, klockan halv åtta, som en person som var på väg till sitt jobb fick sladd på sin bil på Kristinestadsvägen i Närpes. På grund av den hala vägunderlaget snurrade bilen runt på vägen och bilen sladdade sen ner i diket. Chauffören gick sedan från olycksplatsen till sin arbetsplats och ringde nödcentralen. Ambulanspersonal har kontrollerat personens hälsotillstånd, uppger Räddningsverket.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

"Lagstiftningen är orättvis"

Det blir ingen dagkirurgi i privat regi vid Malmska i det här skedet. Det är den nya lagstiftningen som träder i kraft vid årsskiftet som sätter käppar i hjulet för planerna.

Nyhetsbild
Kultur

Nöje med attitydproblem

INBLICK Vasaklassikern ”det händer ingenting i Vasa” är på agendan igen. Max Jansson, Visit ­Vasas vd, kritiserar österbottningarna och speciellt ­Vasaborna för att inte delta i evenemang.

Nyhetsbild
Inrikes

Partikamrater vill ha bort Peter Albäck

– Nu om någonsin ska han bort, säger centerpolitiker som bland annat tröttnat på Peter Albäcks offentliga skriverier.

Nyhetsbild
Inrikes

Antti Rinnes uppmaning till babytalko väckte kritik

Babytalkot som SDP:s ordförande Antti Rinne uppmanade finländarna till på onsdagen möttes genast av hård kritik på sociala medier. Också riksdagsledamöter, även inom det egna partiet och partiets ungdomsförbund, risade hans ordval.

Mest läst senaste veckan