ABC i Oravais har förnyats

VBL-ÖT -
Renoveringen av ABC i Oravais är klar. Restaurangen har fått ny inredning och butiken har blivit större.

Restaurangen har fått nya ytor, ny inredning och ny belysning. Den så kallade ”kaffelinjen” har också ändrats om och är nu tydligare än förr. Hela miljön har blivit ljusare och trivsammare, meddelar handelslaget KPO.

Den tidigare ABC-marketen har blivit en Sale-butik. Lokalen är större, liksom sortimentet. Ingången till butiken har flyttats och finns nu i mitten av byggnaden.

- Kunderna märker förändringarna framför allt genom mera omfattande sortiment och Sale-kedjans förmånligare prisnivå. Ett besök här är dessutom enkelt och okomplicerat, säger Pekka Kujala, direktör för ABC-gruppen.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan