Tisdagens ligamatch mellan KooKoo och Sport slutade 4-2 (1-1, 1-0, 2-1).

Matchens första utvisning gav matchens första mål.

Ari Gröndahl åkte ut för interference efter 3.23 spelat. En och en halv minut senare tog hemmalaget KooKoo ledningen genom ett powerplay-mål av Panu Mieho.

KooKoo fick en spelare utvisad ett par minuter senare. Sport gjorde inte mål i numerärt överläge, men nästan. Målet kom en sekund efter att lagen blivit fulltaliga. Aleksi Laakso stod för fullträffen, framspelad av Joel Kiviranta och Joonas Vihko.

I den andra perioden lyckades bara hemmalaget göra mål. Juha-Pekka Haataja satte 2-1 med 28 minuter spelade.

Matti Lamberg kvitterade för Sport i början tre minuter in i den tredje perioden. Ville Viitaluoma och Otto Honkaheim stod för de målgivande passningarna.

Knappt fyra minuter senare återtog KooKoo ledningen genom Oscar Eklund. Halvvägs in i tredje perioden satte Niko Tuhkanen 4-2 för hemmalaget.

Sports jakt på en reducering gav inte resultat.