NyhetsbildZoom
Ed Sheeran Foto: Joel Ryan

Ed Sheeran har släppt ny låt

Lina Frisk, mediestuderande vid Åbo Akademi -
Han är den mest lyssnade artisten på Spotify med nästan 42 miljoner lyssningar i månaden. I dag släppte han en ny låt.

Den brittiske artisten Ed Sheeran släppte "How Would You Feel (Paen)" nu på fredag. Låten är en del av Sheerans kommande album "Divide" som kommer ut den 3 mars.

I en intervju med Ryan Seacrest säger Sheeran att låten är längre än de låtar som vanligtvis spelas på radio. Genom att släppa den innan albumet, hoppas han att fler ska lyssna på låten.

- Det här var min enda chans att släppa en lång sång som spelas på radion. När albumet är ute kommer de bara spela singlarna, säger Sheeran.

Redan tidigare har han släppt två låtar i albumet, "Shape of You" och "Castle on the Hill". Den senare låten är en eloge till hans hemstad i den engelska landsbygden.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan