NyhetsbildZoom
Jan-Erik Enestam. Foto: Arkiv/Linus Lindholm

Enestam med i kommunalvalet - efterlyser mindre käbbel

FNB -
Svenska folkpartiets tidigare ordförande Jan-Erik Enestam gör comeback i politiken. Partiet meddelade på fredagen att han kandiderar i kommunalvalet.

– De utmaningar kommunerna står inför med den kommande social- och hälsovårdsreformen är enorma. För att klara av dem behövs kunskap, erfarenhet och effektiva nätverk. Jag ställer mina till väljarnas förfogande, säger Enestam i ett pressmeddelande.

Han vill bygga broar i politiken.

– Mindre käbbel och mera verkstad behövs under kommande fullmäktigeperiod. Att titta i backspegeln leder inte framåt, säger han.

Kandidatnomineringen pågår till den 28 februari och kommunalvalet ordnas den 9 april.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan