De fick också poäng för assist.

Koivu stod bakom passningen till Granlunds mål.

Koivu gjorde mål i början av tredje perioden och är nu uppe i 600 poäng i NHL.

Granlund fick poäng för assist då Jason Zucker gjorde mål i andra perioden. Zucker stod för 2+1.

Nashvilles mål vaktades av Pekka Rinne som stoppade pucken 28 gånger.

Även Winnipegs Patrik Laine var effektiv i nattens match mot Montreal. Han gjorde ett mål och fick en poäng för assist. Matchen slutade med seger för Winnipeg med 3–1.

Finländarna medverkade i alla Winnnipegs mål. Joel Armia sköt in lagets första mål i första perioden i numerärt underläge. Laine fick poäng för assist till Mathieu Perreaults mål i andra perioden. Dessutom sköt Laine in pucken i tomt mål under matchens sista minuter.

Av nattens andra finländare fick Torontos Leo Komarov ett poäng för assist mot Ottawa. Matchen slutade dock med att Ottawa segrade med 6–3.

Även Buffalos Rasmus Ristolainen gjorde mål mot St. Louis. Buffalo vann matchen med 3–2.

Matchen mellan Dallas och Tampa Bay gick till förlängning och slutade med 4-3. Dallas Kari Lehtonen stoppade 34 skott.