Fredag fylld av musik och poesi.

På The Doo-Bop Club får man ta del av poeter samt musikers dikter och låtar med temat "naket". Evenemanget börjar klockan 21.30 och slutar 23.30.

Duon The Sparrows från Kokkola uppträder på Little Pub. De spelar musik som är en blandning mellan alternative och folkrock. The Sparrows börjar sin spelning klockan 21.

På El Gringo ordnas musikbingo. På evenemanget kombineras musik, spänning och en trevlig kväll i gott sällskap. På spellapparna står i stället för siffror artisterna som spelas. Musikbingot börjar klockan 21 och slutar klockan 23.

"På Veijin" - Andra deltävlingen vid Oliver's Inn. I kväll är det Noviaderby när Sjukis och Tekniska ska tävla om vem som vandrar på Wolffskavägen rakast i ryggen resten av året.
Dörrarna till Oliver's Inn öppnas klockan 20 och showen sparkar igång klockan 21. 


Lördag bjuder på dans, pulka och konsert.

Rockbandet SOTO uppträder på WS Arena i samband med sin skandinaviska turné. Band börjar spela klockan 21 och spelar hela natten.

I Vamia ordnas danstävlingar. Det är dansidrottssällskapet Rolling som ordnar tävlingar i allmänna- och seniorklassen. Tävlingarna börjar klockan 9 och pågår till eftermiddagen.

Vid Gerbyberget ordnar Gerby-Vestervik hembygdsförening pulkåkning. Korvgrillning och trevligt sällskap utlovas.

Söndag med Karjalainen.

J. Karjalainen uppträder på Vasa stadsteater. Karjalainen är hembördig från Helsingfors och har kända låtar som Doris och Lumipallo. J. Karjalainens konsert börjar klockan 19.

Skriv en kommentar om något evenemang saknas i listan.