NyhetsbildZoom
Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård i humorgruppen KAJ. Foto: Press

KAJ komber ti Vörå

VBL -
Humorgruppen KAJ avslutar sin turné i Vörå.

Humorgruppen KAJ har turnerat genom Svenskfinland sedan oktober och när det i slutet på april är dags att sätta punkt för turnén "KAJ komber ti byin" väljer gruppen att göra det på hemmaplan.

– Turnéns sista stopp vill vi göra på en speciell plats: The one and only byin – Vörå, skriver KAJ på sin Facebooksida.

Datumet är den 22 april och platsen Norrvalla.

Under showen i två akter bjuder humorgruppen på låtar från sitt senaste album "Kom ti byin" samt på både klassiker och nyskrivet material.

Showen görs i samarbete med Lionsklubbarna i Vörå och Oravais som en del av Röda fjädern-kampanjen. Hälften av intäkterna går till utsatta ungdomar.

Innan Vöråbesöket uppträder KAJ på flera håll i Österbotten: de tre kommande helgerna på Wasa Teater och sedan i april även i Närpes, Nykarleby och Karleby. Alla föreställningar i Vasa och Nykarleby är slutsålda.

Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan