NyhetsbildZoom
Foto: Arkiv

Försvunna mannens bil återfunnen

ÖT-VBL -
Bilen som efterlysts i samband med att en man försvunnit i Jakobstad har hittats.

Den röda Volvon som också saknades i samband med försvinnandet återfanns på tisdagen efter tips till polisen. Den stod på personalparkeringen vid UPM i Jakobstad. Det har inte kommit några uppgifter om bilens ägare, som fortfarande inte har gått att nå.

Polisen vet inte exakt när bilen har lämnats på parkeringsplatsen och vill gärna ha tips om var bilen har rört sig. Bilens registernummer är ITY-708. Man önskar också upplysningar om den 43-årigen mannen som har varit onåbar sedan den 22 februari. Polisen misstänker inget brott. 

Tips angående bilens rörelser samt ägaren mottages på polisens nummer 0295447700.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Krigsveteran första som för budkavlen i Malax

Med allt från kaninhoppning till hundra minuter motion och ishockeymatch firade malaxbor och andra deltagare Finland 100. Firandet var även startskottet för bykavlen - by till by.

Nyhetsbild
Lokalt

"Lagstiftningen är orättvis"

Det blir ingen dagkirurgi i privat regi vid Malmska i det här skedet. Det är den nya lagstiftningen som träder i kraft vid årsskiftet som sätter käppar i hjulet för planerna.

Nyhetsbild
Kultur

Nöje med attitydproblem

INBLICK Vasaklassikern ”det händer ingenting i Vasa” är på agendan igen. Max Jansson, Visit ­Vasas vd, kritiserar österbottningarna och speciellt ­Vasaborna för att inte delta i evenemang.

Nyhetsbild
Inrikes

Partikamrater vill ha bort Peter Albäck

– Nu om någonsin ska han bort, säger centerpolitiker som bland annat tröttnat på Peter Albäcks offentliga skriverier.

Mest läst senaste veckan