Nyhetsbild
Svartkål i pastan piggar upp. Här tillsammans med karamelliserad rödlök och getost. Foto: Janerik Henriksson/TT

Svartkål ­intar köksscenen

Mia Gahne/TT -
Svartkål är det nya svarta. Så nyttigt, mättande och smakrikt. ­Äntligen hittar vi den i vanliga butiker.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Just nu får du tillgång till e-tidningen och alla plusmärkta artiklar på webben för 1 € första månaden sedan 17,80 €/månad. Ingen bindningstid.

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
E-tidningen + -nyheter Just nu: 1 € -nyheter 9.90 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto
Andra läser just nu

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan