NyhetsbildZoom
Staden har uppmärksammat evenemanget flera gånger förut. Foto: Arkiv/Mikael Nybacka

Staden släcker lamporna och tänder ljusen

Harald Grönstrand -
Även i år uppmärksammar Vasa stad Earth Hour.

För att uppmärksamma klimatevenemanget Earth Hour släcker Vasa stad belysningen vid torget och gågatan lördagen den 25 mars klockan 20.30–21.30. Dessutom släcker man gårdsbelysningen vid flera av stadens fastigheter i en timme.

Dagen före, fredagen den 24 mars, släcker man dessutom lamporna i personalmatsalarna Terla i hälsocentralen och Annin Herkku i tekniska verket. Personalen äter i stället i skenet av stearinljus.

Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan