NyhetsbildZoom
West Bromwichs Hal Robson-Kanu firar efter att ha gjort mål på Arsenal i engelska Premier League. Foto: Lehtikuva/Lindsey Parnaby

Wengers Arsenal förlorade mot West Bromwich

FNB–TT -
Arsenals tuffa tid fortsätter. Mötet mot ligaåttan West Bromwich slutade med en 1–3-förlust.

Samtidigt fortsatte fansen att försöka få bort tränaren Arsène Wenger.

Arsenals fans gör allt de kan för påverka framtiden för tränaren Arsène Wenger. Den här gången var det inte tal om någon vanlig banderoll. Supportarna hade sett till att ett flygplan tog en tur över arenan alldeles före avspark i bortamatchen mot West Bromwich i Premier League-fotbollen.

Budskapet i luften var dock lika tydligt som tidigare: "No contract #Wenger out". Och kritiken mot tränaren lär inte bli mildare efter 1–3-förlusten mot ligaåttan.

Hemmaspelaren Craig Dawson knoppade in Nacer Chadlis hörna redan i tolfte minuten. Arsenal repade sig visserligen snabbt och tre minuter senare dunkade Alexis Sanchez in kvitteringen via ribban.

Men efter att inhopparen Hal Robson-Kanus ordnat West Bromwichs 2–1, tio minuter in i andra halvlek, lyckades inte gästerna samla kraft för att få till ytterligare en kvittering. I stället nickade Dawson in sitt andra mål i matchen och säkrade trepoängaren.

Arsenals tränare Arsène Wenger har fått mycket kritik efter totalt 2–10 mot Bayern München i Champions League och att klubben inte längre är ett topp fyra-lag i Premier League. (FNB–T9

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

De vill se potatisen växa igen

KRISTINESTAD Potatisens rykte har med årens lopp försämrats. Den börjar glömmas bort, säger Theresa Gull, projektledare för Potatiskompetenscenter.

Nyhetsbild
Ekonomi

Nya färjan väntar på statens signal

1

De statliga pengarna från Finland och Sverige är nyckeln till Kvarkenprojektet med den nya färjan. Frågan är om och när de kommer.

Inrikes

KD tar ställning till presidentvalet

Ska Kristdemokraterna (KD) ha en egen kandidat i presidentvalet i januari och vem blir det i så fall? Det kan avgöras i dag.

Nyhetsbild
Sport

Risk för en lång Realshow

FOTBOLLSKRÖNIKAN Ett hack i kurvan? Snarare en rak linje från våren till hösten. Barcelona har väldigt mycket sköld att putsa för att ens vara nära Real Madrid i La Liga.

Mest läst senaste veckan