NyhetsbildZoom
Oskari Manninen har spelat två säsonger för Sport tidigare. Efter en session i HPK blir det Sport igen de två kommande säsongerna. Foto: Arkiv/Arash Matin

Manninen återvänder

Josefin Torrkulla -
Den här säsongen spelade han för HPK. Men nästa säsong är Oskari Manninen tillbaka i Sport.

Oskari Manninen, 25, spelade för Sport 2014–16. Den gångna säsongen spelade backen för HPK och gjorde sin bästa ligasäsong poängmässigt med 8+12 poäng. På sju slutspelsmatcher gjorde han dessutom ett mål och gav en målgivande passning.

I plusminusstatistiken var Manninen HPK:s bästa back med +18.

Manninen, som ligadebuterade för Jokerit säsongen 2013–14, har nu skrivit på för två säsonger med Sport.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan