NyhetsbildZoom
Zlatan Ibrahimovic efter skadan. Foto: Oli Scarff

Manchester mot Celta i Europa-semifinal

FNB–TT -
Det blir inget svenskmöte när finalen i Europa League spelas i Stockholm den 24 maj. Manchester United, med skadade Zlatan Ibrahimovic, möter John Guidettis Celta Vigo redan i semifinalen.

Lagens första semifinalmöte spelas i Vigo den 4 maj, med retur i Manchester den 11 maj.

I den andra semifinalen får Ajax från Amsterdam börja på hemmaplan mot franska Lyon.

Det är dock högst osäkert om Zlatan Ibrahimovic kan spela för sitt Manchester U i Europa Leagues kommande matcher. Han lämnade torsdagens kvartsfinal mot belgiska Anderlecht med en knäskada som befaras vara allvarlig.

Även John Guidetti tvingades bryta matchen när Celta Vigo mötte Genk.

Guidetti ger dock lugnande besked via Instagram. "Jag vill bara göra klart att jag inte blev skadad igår kväll", skriver den svenske landslagsspelaren.

Guidetti berättar att han inte mådde bra före matchen, försökte spela ändå, men efter en stund insåg att det var bäst att bytas ut. "Om en eller två dagar är jag klar", tillägger John Guidetti.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan