NyhetsbildZoom
Modric Foto: Lehtikuva

Real-stjärnan Modric utreds för falskt vittnesmål

FNB–AFP -
Åklagare har inlett en utredning mot Real Madrids kroatiske mittfältsstjärna Luka Modric. 31-årige Modric misstänks för att ha gett falskt vittnesmål i domstol.

Modric gav sitt vittnesmål i en rättegång mot Dinamo Zagrebs före detta vd Zdravko Mamic, som är misstänkt för bland annat skattebedrägeri.

Modric har fått sin fotbollsfostran i Dinamo och han spelade i klubben till 2008, då han flyttade till Tottenham i engelska Premier League.

Mamic är också misstänkt för att ha stoppat en del av transfersummorna i egen fick. Nu ska man alltså utreda Modrics vittnesmål under rättegången.

Modric har spelat för Real Madrid sedan säsongen 2012–2013. Han har i åratal varit en av de bärande krafterna i Kroatiens landslag. (FNB–AFP)

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan