Angriparen på Champs-Elysées död - utreds som terrorbrott

FNB–AFP -
Gärningsmannen bakom ett angrepp mot polisen på Champs-Elysées tidigare i dag är död, meddelar den franske inrikesministern Gerard Collomb


Ingen annan har skadats. Föraren körde sin bil in i en polispiket på paradgatan vid 16-tiden i eftermiddags lokal tid, rapporterar Le Figaro.

Gärningsmannens bil exploderade vid kraschen och började brinna.

I bilen, en Renault Mégane, hittades ett Kalasjnikov-gevär, handeldvapen och gasflaskor, uppger en poliskälla.

Parispolisen har inlett en officiell utredning om terrorbrott. (FNB–AFP)

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan