Söndagens match mellan JBK och Vasa IFK i herrarnas division 2 slutade 3–1 (2–0).

Jim Myrevik gjorde JBK:s bägge mål slutet av i första halvleken. Antti Palohuhta drygade ut hemmalagets ledning till 3–0 i den 58:e matchminuten.

Tony Björk gjorde VIFK:s enda mål i matchen på straff i slutet av andra halvlek.

AC Kajaani leder serien på 37 poäng. VIFK ligger tvåa på 25 poäng. Trean TP-47 har också 25 poäng.

Fyran JBK och femman GBK, som besegrade KajHa med 2–1 i söndags, har bägge 24 poäng.

VIFK:s laguppställning: Rasmus Aspholm – Samba Sillah (75 min. Merhawi Birhane), Ilari Antila, Christian Ingo, Samuli Virtanen – Ian Garrett, Tony Björk, Tuomas Rintamäki, Jonas Pitkäkangas – Nikko Ruokangas (46 min. Aleksi Pöntinen), Casper Källberg.