- Vid Anvias Företagstjänst på Storalånggatan 37 i Vasa kan du när som helst på arbetstid komma in och diskutera olika lösningar med vår personal. Här kan du testa demoversioner, göra beställningar och få support, berättar Petri Fahler, regionchef på Anvia. Vi skolar även företagens personal enligt önskemål. Med Anvias Kontakttjänst - en ny typ av kommunikationslösning för företag av alla storlekar - får du telefonväxel, videokonferens, delade arbetsbord, snabbmöten och snabbmeddelanden i ett paket.
Du slipper stora investeringar och installationer och får istället flexibilitet och alla funktioner du behöver - ett användargränssnitt och ett nummer till mobil, dator och bordstelefon. Mobilväxeln, som Anvia levererar i samarbete med DNA, är en samtalslösning som stöder arbete oberoende av plats.
- Mobilväxeln baserar sig på att endast mobiltelefoner används och lämpar sig lika bra för organisationer som har fem anställda som 5 000, berättar Petri vidare. Microsoft Office 365 är molntjänsten som ger dig och din personal möjlighet att arbeta när och var som helst - oberoende av om det är med PC, Mac, surfplatta eller telefon.
- Vilken enhet du än jobbar på har du med Office 365 åtkomst till allt du behöver - dokument, e-post, kalendrar, kontakter och gruppwebbplatser följer med dig - även dina inställningar, förklarar Petri.
Med Office 365 får du e-post i företagsklass, delade kalendrar, Lync-snabbmeddelanden, onlinekonferenser och åtkomst till de mest uppdaterade dokumenten. Ni kan arbeta tillsammans i realtid - utan att äventyra säkerheten.