NyhetsbildZoom
Havsvattenståndet har varit högt hela veckan, och väntas stiga över 80 centimeter över det normala i Sydösterbotten i kväll. Foto: Cecilia Udd

Högt havsvatten i Sydösterbotten

Red. -
Havsvattenståndet stiger i Kaskö, uppger Meteorologiska institutet.

Havsvattenståndet fortsätter att stiga. På torsdag kväll kan havsvattenståndet i Kaskö uppgå till över 85 centimeter över det normala, uppger Meteorologiska institutet. Det är samma nivå som det var i fredags och lördags.

Det höga havsvattenståndet beror på den sydliga vinden.

På fredag sjunker havsvattenståndet åter, men är fortfarande högt, mellan 70 och 75 centimeter.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan