Redan i dag på lördag drar Samir & Viktors turné i gång och uppe på scenen bakom den energiska duon sitter Solfbördiga Jocki Lövmark. Han spelar trummor på turnén som slutar först i slutet av augusti.

–Det känns roligt! Det är ju musik med humor i texten men produktionen är verkligen av toppkvalitet. Vi har produktionsrepat nu och de är verkligen noggranna och vill att det ska låta som på den mastrade skivan. Det är en utmaning men en rolig utmaning, säger Lövmark.

Utmaningen ligger i att få det att låta som på skivan när man spelar live, med ett enda trumset och utan editering.

–Men både produktionsbolaget och agenterna var nöjda, säger Lövmark.

Fick jobbet via rekommendation
Man kan fråga sig hur Lövmark hamnat där, som trummis bakom en av Sveriges största artister just nu. Svaret är genom rekommendation. För tre år sedan kompade han Anna Sahlin som är gift med Samir & Viktors kapellmästare Jimmy Wahlsteen.

–Han kollade in min instagram och youtube och allt blev klart via telefon bara, säger Lövmark.

Samir & Viktor är inte den enda artist som Lövmark jobbar med i sommar. Han ska också spela med Krista Siegfrids och Viktor och Natten.

–Så jag spelar med tre av årets Melodifestivalen-deltagare, säger han.

Samir & Viktor släppte för ett par dagar sedan "Fick feeling" som många förutspår bli årets sommarplåga.

–Jag tror det blir det. Den är rolig och man får ju feeling av låten! Fast jag har försökt lära Samir & Viktor att säga feelis i stället. Vi får se om de säger det när de uppträder i Vörå.