Mat & dryck 22.6.2016

Smyg in lite nytt på midsommarbordet

Midsommar är en stor mathögtid och det är inte alltid så populärt i familjen om man börjar introducera nya rätter. Det ska vara som det alltid har varit. Då kan det vara en bra idé att smyga in ett par nya tillbehör i stället.

Capresesallad med jordgubbar - så somrigt det kan bli!
Testa att grilla persikor till efter­rätten och servera dem med mascarponekräm och en bourbonsås.
Gästerna kan själva välja om de vill äta isglassen genast eller smälta ner i den porlande drycken.
Överraska gästerna med en helt ny smakkombination. Cold brew blandat med tonicvatten är ett alkoholfritt alternativ till vilken drink som helst.
Crostini med ärtpesto.
Tomatpaj med mozarella.
Lobster rolls med hummer.

Läs webbnyheterna för endast 13,90 € /månad

Ingen bindningstid, du bestämmer när du läst färdigt.

VBL Digital 13,90 € /månad Jag är redan prenumerant