Vad är det första du gör på morgonen?

– Jag brukar ta en snus och gå i duschen.

Vad tittar du på just nu?

– Just nu ser jag inte på så mycket. Jag har försökt gå i säng i tid. Men jag tittar på youtubevideon och på It's always sunny in Philadelphia i tio minuter innan jag somnar.

Om du bjuder hem någon på mat, vad bjuder du på?

– Jag bjuder på en magisk lasagne. Den är gjord med kärlek, rödvin och mycket vitlök.

Vilket är ditt stammisställe?

– Min kära stol i mitt vardagsrum med mina vänner runtomkring eller min bastu, som vi kallar Kaurismäki bastun. Den är liten, karismatisk och har mycket kärlek. Jag brukar basta med mina vänner varje fredag.

Vad gör dig riktigt förbannad?

– Folk som vägrar ångra sin åsikt och de som tror att de har ensamrätt på sanningen. Man måste alltid vara beredd på att ändra åsikt.

Vad är en oslagbar frukost?

– Kanske en hotellbrunch med ägg och frukter. Jag äter vanligen ingen frukost, men jag försöker .

Vad är det pinsammaste du har i ditt hem?

– Jag tror man inte kan skriva det, men det näst pinsammaste som jag har är tre nagellack som är mina egna. Det var en kvinna som målade mina tånaglar röda en gång och jag tyckte att det såg ganska coolt ut och tänkte börja lacka själv. Jag insåg sen att det var en dum idé.

Har du någon dold talang?

– Jag håller på att utveckla en parfym. Det började med att jag skulle köpa en ny parfym. Jag tyckte de var så dyra i butiken och valde i stället att kolla upp hur man tillverkar egna.

Om du fick välja en maträtt som du skulle äta varje dag. Vad skulle det vara?

– Jag skulle välja en lätt sallad.

Vad är ditt värsta efterfestminne?

Det har varit så många efterfester. De värsta är ju de man inte minns. Den bästa däremot var när jag vaknade utan baksmälla.