Bland annat Svt rapporterar om saken. Byggnaden har stängts ner, rapporterar Reuters på Twitter. 





Flera personer har skjutits utanför det brittiska parlamentet i London, rapporterar FNB. På Westminster Bridge nära parlamentet finns flera skadade. 

Enligt BBC rör det sig om en angripare med kniv som ska ha huggit en polisofficer. Angriparen sköts senare av polisen. 

Sessionen som pågick i parlamentet avbröts och parlamentsledamötena ska ha blivit tillsagda att stanna kvar, rapporterar Reuters. Den närliggande metrostationen stängdes ner på polisens order. 

Nyhetsbyrån AFP rapporterar på twitter att Theresa May är i säkerhet. 

 

Westminsterpolisen rapporterar på sin twitter att de är på plats, även beväpnade med skjutvapen, och undersöker situationen. 



CNN rapporterar att polisen kallades till platsen tjugo före tre lokal tid. Tv-bilder visar en kraschad bil utanför parlamentshuset och många rapporterar om en "allvarlig incident" där en man med kniv ska ha attackerat en polis och sedan skjutits. 

Brittiska polisen behandlar i det här skedet attacken utanför brittiska parlamentet i London som en terrorattack, rapporterar BBC. Samtidigt ber de allmänheten ta i beaktande att inte sprida bilder på skadade. 

 

Flera personer skadades då de blev påkörda på Westminster Bridge nära det brittiska parlamentet, rapporterar The Guardian.  En person har dött och flera har skadats på Westminster Bridge, säger en läkare vid St Thomas Hospital rapporterar BBC. Flera har livshotande skador.  

Franska gymnasieelever finns bland de allvarligt skadade i den misstänkta terrorattacken i London, meddelar Frankrikes premiärminister.

Vi uppdaterar.