Torontos Leo Komarov gjorde ett mål och fick en passningspoäng i matchen mot Florida. Också Floridas Aleksander Barkov fick en assist. Toronto vann matchen med 2–1.

Winnipegs Joel Armia gjorde ett mål i matchen mot New Jersey. Armia utjämnade matchen till 3–3 i tredje perioden och matchen avgjordes först efter straffläggning. Där avgjorde Patrik Laine matchen till Winnipegs fördel. Laine, som valdes till en av matchens tre stjärnspelare, lyckades i sitt försök medan motståndarnas Pavel Zacha misslyckades. Det betydde att Winnipeg vann med 4–3.

Montreals Artturi Lehkonen lyckades göra ett mål i matchen mot Dallas. Montreal vann med 4–1 trots att Kari Lehtonen i Dallas mål motade hela 32 skott.

Poäng för Teräväinen, Aho och Koivu

Carolinas Teuvo Teräväinen och Sebastian Aho fick varsin assist då Carolina slog Detroit med 4–1. Teräväinen passade till Joakim Nordströms mål i första perioden och Aho till Elias Lindholms mål i tredje perioden.

Också Minnesotas Mikko Koivu fick en passningspoäng i matchen mot Washington. Han passade till Eric Staals mål i slutet av tredje perioden. Målet innebar att Minnesota utjämnade matchen till 4–4. Men Washington var bättre denna gång och vann matchen med 5–4 efter förlängning. Washingtons Aleksandr Ovetjkin gjorde ett hattrick, det vill säga tre mål i matchen.

I Bostons stod målvakten för 24 räddningar när laget vann matchen mot Nashville med 4–1. I Nashvilles mål stod Pekka Rinne för 27 räddningar. Han togs ut i matchens slutminut.

Philadelphia besegrade Ottawa med 3–2 efter straffläggning och Columbus slog Buffalo med 3–1.