Restaurangen Dreams i Teräsgränd i Vasa har satt lapp på luckan. Enligt restaurangchef Tony Gianlyca rör det sig inte om någon konkurs.

– Hyrorna är för dyra och det har varit lite för lite kunder, säger Gianlyca.

Det var vid valborg i fjol som Rovaniemibaserade företaget Mount Nation nattklubben Plan B efter Renato Mangs. I juni böt stället namn till Dreams.

Sista dagen som restaurangen hade öppet var på valborg. Enligt Gianluca var det en lyckad kväll.

– Sista dagen som vi hade öppet hade vi 400 besökare. Det var väldigt roligt. Vi vill tacka alla kunder som kommit till restaurangen.

Beskedet om att restaurangen stänger kommer en vecka efter att restaurangerna Waild, Hullupullo, Happy Barrel, Outback Burgers & Steaks och Pizzaheaven på Handelsesplanaden 15 i Vasa meddelat att de stänger. Enligt Gianlyca har det inget samband. Restaurangen hade beslutat att stänga Dreams innan man kände till de stängda krogarnas situation.

Nu hoppas restaurangen att man ska hitta en ny plats att öppna på i Vasa. Restaurangen håller ögonen på övre torget. Man planerar även att förnya sitt koncept.

Det var vid valborg i fjol som Rovaniemibaserade företaget Mount Nation med Romeo Oba i spetsen tog över nattklubben Plan B efter Renato Mangs. I juni böt stället namn till Dreams.