Norge avslutade gruppspelet med en 4–3-förlust mot Vitryssland i Paris på tisdagseftermiddagen.

Målchanser blev det i rask takt åt båda hållen i den i praktiken betydelselösa matchen. Vitryssland ledde med 2–1 efter två perioder efter mål av Jevgenij Lisovets och Alexander Kulakov. Men i tredje perioden ledde mål av Aleksander Reichenberg och Jonas Holös till ombytta roller – norsk ledning med 2–3.

Vitryssland var inte slaget, utan Ilja Sjinkevitj och Lisovets grejade 4–3-segern med varsitt mål inom loppet av tre minuter.

Eftersom matchen saknade betydelse försvarade bägge lagen ganska slarvigt och försvarsmissar låg bakom flera av målen.

Norge slutade sexa i grupp B. Norge gick senast till kvartsfinal 2012, men då blev det tack och adjö genast mot Ryssland.