Ett dåligt ingripande av den ryske målvakten Igor Akinfejev grundlade 1–2-förlusten mot Mexiko.

Ryssland, som är värd för nästa sommars fotbolls-VM, har mycket att fundera på.

Landet tog sig inte vidare från gruppen i Confederations Cup, en turnering som brukar benämnas som för-VM.

Sju minuter efter paus kom Rysslands målvaktskapten Igor Akinfejev fel till en boll samtidigt som Hirving Lozano sträckte fram huvudet och nickade in 2–1 bakom hemmamålvakten, som befann sig vid straffområdeslinjen.

Det var andra nickmålet Akinfejev släppte förbi sig i matchen, då Nestor Araujo nicklobbade in kvitteringen fem minuter efter Alexander Semedovs ledningsmål.

Mexiko slutade i och med segergn tvåa i gruppen, bakom Portugal, som hade bättre målskillnad tack vare 4–0 mot Nya Zeeland.

Som så många gånger tidigare var den portugisiske storstjärnan Cristiano Ronaldo med i målprotokollet.

Han satte 1–0 från straffpunkten och bara någon minut senare tryckte Bernardo Silva in ett vänsterinlägg, fram till 2–0.

Efter paus solosprang André Silva in Portugals tredje mål och senare gjorde Nani 4–0.