Sport kvitterade på slutet, men Lukko tog hem matchen i förlängning. Onsdagskvällens match i A-juniorernas FM-liga slutade 2–3 (0–0, 1–1, 1–1, 0–1) Första perioden blev mållös. De enda anteckningarna i protokollet var varsin utvisning åt Lukkos ytter Jeffrey Lawman och Sports dito Robert Varga. Bägge åkte ut för slashing. I andra perioden gjorde duon varsitt mål. Lawman satte 0–1 efter 22.25 och Varga replikerade 53 sekunder senare. I tredje perioden förde backen Mikko Lahtinen Lukko i ledning medan Sports ytter Roope Kuhakoski satt utvisad för en boarding. När Valtteri Kotanen åkte ut för fasthållning efter 57.07 såg det mörkt ut för Sport. Men tränaren Saku Martikainen tog en time out för att lugna ner läget och Sport kom igen. Med sex sekunder kvar av utvisning tog Martikainen ut målvakten Joel Luhtanen (35 räddningar) och när det återstod en sekund av tvåan satte Joel Kiviranta kvitteringen. Till slut var det ändå gästerna som drog det längsta strået. Yttern Aleksi Valla satte 2–3 när 1.55 spelats av förlängningen.