Kraft fortsätter spela i division 2 nästa säsong. Närpeslaget vann säsongens siste match med 2–1 (0–0) och säkrade kontraktet. Farhan Omar förde upp SalPa i ledning med ett frisparksmål och molnen tornade upp sig över Mosedal. Men det skulle skingras. Mario Rac hann vara på planen i tretton minuter innan han nickade in kvitteringen i sjuttiosjätte minuten. Fem minuter senare kom Kevin Storfors fullträff. – Det var mitt första mål för säsongen och karriärens viktigaste. Och det kom i rätt match, säger Storfors. Kraft var ett pressat lag inför säsongsavslutningen efter en dålig säsong. – Det var nervöst och pressen var stor före matchen. Men som vanligt så svängde vi det ännu en gång, säger Storfors. Säsongens rekordpublik på 804 åskådare fick se jubel på Mosedals gräsmatta. Krafts tränare Peter Sundlin har hunnit pusta ut en stund då han säger: – Pulsen var som högst strax innan domaren blåste av matchen. Då hade jag otroligt hög puls ... det var så spännande. Kraft spelade inte bra. Det var tempofattigt och lagspelet saknades. – Vi var inte oss själva i den här matchen, men så var vi också i en svår situation. Men vi kunde inte få en bättre avslutning än så här, säger Sundlin. Kraft slutade på sjätte plats i västtvåan.