Spina gjorde tre mål när hemmalaget TPS vann över JYP med 4–1 i returen i den första slutspelsomgången och gick vidare med 6–3 på tisdagen. Spina gjorde två mål i andra perioden och det tredje i sista perioden. Finländska mästarlaget Kärpäts unga anfallare avgjorde mot Düsseldorf. Sebastian Aho, 18, och Saku Mäenalanen, 21, tog hemmalaget i 2–0-ledning i första perioden. Kärpät vann till slut med 3–0 och målvakten Sami Aittokallio gjorde sin femte nollmatch på sex matcher i CHL. Kärpät gick vidare till åttondelsfinalen med sammanlagt 5–0. Även Tappara tog sig vidare till andra slutspelsomgången. På tisdagen vann Tammerforslaget mot tjeckiska Vitkovice med 2–1 och gick vidare med 4–1 sammanlagt.