Division 3

Motgångarna fortsätter - FC Jukola förlorade på nytt

Motgångarna fortsätter för FC Jukola, som på onsdagen åkte på ännu en förlust i division 3. Esse IK vann matchen borta på Roparnäs med 3-2 (1-0). I och med detta har FC Jukola fem förluster i rad. Bakom de tre poängen för Esse IK låg mål från Frank Ahlvik, Jeremias Klemets och Samuel Eklund, medan Joni Ekström och Matias Hietamäki gjorde FC Jukolas mål. För FC Jukola gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Esse IK är på femte plats. Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 23 augusti. Då möter FC Jukola Virkiä på Keskuskenttä, Lappo 19.30. Esse IK tar sig an PeFF hemma 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sporting föll borta mot Virkiä

Bortalaget Sporting fick se sig besegrat av Virkiä i lördagens match i division 3. 4-1 (2-1) slutade matchen. Arttu Happonen gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Elias Hakola och Jussi Laapio, målet för Sporting gjordes av Julian Tarvoll. Det här betyder att Virkiä nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Sporting är på nionde plats. I nästa omgång har Sporting Sisu-Pallo hemma på Kristina plan, fredag 18 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sundom IF:s Lukas Rasmus och Adisu Holmström sänkte PeFF

Sundom IF vann hemma mot PeFF i division 3 med 2-0 (2-0). Lukas Rasmus och Adisu Holmström gjorde ett mål var för Sundom IF. Resultatet betyder också att Sundom IF har hållit nollan i tre matcher i rad. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Sundom IF på fjärde plats och PeFF på elfte plats. I nästa match möter Sundom IF SJK Akatemia hemma på torsdag 17 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leonid Grines och Junior Oyono heta när Korsnäs FF slog Esse IK

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Korsnäs FF, som vann borta mot Esse IK med 2-1 (1-0) i division 3 på onsdagen. Leonid Grines och Junior Oyono gjorde målen för Korsnäs FF, medan Matts Pettersson nätade för Esse IK. Det här betyder att Esse IK ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Korsnäs FF på tredje plats. Tisdag 15 augusti 19.00 spelar Korsnäs FF hemma mot Virkiä.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Kiisto har sju raka segrar - vann mot FC Jukola med 5-1

FC Kiisto är i riktigt bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer sju i rad, efter 5-1 (1-0) borta mot FC Jukola. Det innebär också att FC Jukola har fyra raka förluster i division 3. Därmed har FC Kiisto fem raka segrar på bortaplan. Roni Jääskä, Joel Mäkelä, Riku Jääskä, Artur Lemanowicz och William Tuisku gjorde målen för FC Kiisto, medan Niklas Tuomaala nätade för FC Jukola. Det här betyder att FC Jukola ligger kvar på femte plats i tabellen, och FC Kiisto på andra plats. Nästa motstånd för FC Kiisto är PeFF. Lagen möts torsdag 17 augusti 19.00 på Falli 1, Bennäs.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sundom IF segrare borta mot FC Jukola - Jonas Svenns matchvinnare

Sundom IF besegrade FC Jukola på bortaplan i lördagens match i division 3. 0-3 (0-2) slutade matchen. Jonas Svenns gjorde två och Christian Österlund ett mål för Sundom IF. För FC Jukola gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Sundom IF är på fjärde plats. Nästa motstånd för Sundom IF är PeFF. Lagen möts torsdag 10 augusti 19.00 på Sundom Arena.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

VPS-j lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot PeFF

PeFF hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot VPS-j i division 3. Men i andra halvlek kom VPS-j mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2. PeFF:s mål gjordes av Mathias Smeds och Willy Strömbäck, VPS-js av Aaro Kumpulainen och Ville Kauppinen. För tabellens utseende betyder det här att PeFF ligger på elfte plats medan VPS-j har sjätteplatsen. I nästa match möter VPS-j SJK Akatemia hemma på onsdag 9 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.


Division 3

# Lag S MS P
1 SJK Akatemia 15 55 41
2 FC Kiisto 15 38 39
3 Korsnäs FF 16 12 35
4 SIF 15 7 22
5 Esse IK 15 -3 20
6 FC Jukola 16 -14 18
7 VPS-j 15 -10 17
8 Virkiä 16 -10 16
9 Sporting Kristina 15 -15 15
10 KPS 15 -10 14
11 PeFF 14 -24 10
12 Sisu-Pallo 15 -26 9

Senaste resultat

16 augusti kl 19:00 FC Jukola - Esse IK 2-3 Läs mer
15 augusti kl 19:00 Korsnäs FF - Virkiä 1-1 Läs mer
12 augusti kl 14:00 Virkiä - Sporting 4-1 Läs mer
10 augusti kl 19:00 Sundom IF - PeFF 2-0 Läs mer
KPS - Sisu-Pallo 4-0 Läs mer

Spelschema

18 augusti
Sporting - Sisu-Pallo kl 19:00 Läs mer
23 augusti
Esse IK - PeFF kl 19:00
Virkiä - FC Jukola kl 19:30
24 augusti
Sundom IF - VPS-j kl 19:00
KPS - Sporting kl 19:00

Skytteliga

Spelare Lag Mål
Atte Henttu KPS 15
William Tuisku FC Kiisto 11
Aatu Kujanpää SJK Akatemia 10
Joni Ekström FC Jukola 10
Julian Tarvoll Sporting 10
Riku Jääskä FC Kiisto 9
Sami Viljanen SJK Akatemia 9
Dominic Mcgiveron SJK Akatemia 7
Junior Oyono Korsnäs FF 7
Juuso Kurppa Sisu-Pallo 7
Roni Jääskä FC Kiisto 7
Andrei Shyrobokov Korsnäs FF 5
Arttu Happonen Virkiä 5
Jeremias Klemets Esse IK 5
Jonas Svenns Sundom IF 5
Jussi Laapio Virkiä 5
Lauri Karri FC Kiisto 5
Matts Pettersson Esse IK 5
Anthony Hannus Sporting 4
Bright Ihionu KPS 4
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.