NyhetsbildZoom
Otto Honkaheimo har ett nytt kontrakt med Sport som gäller hela den här säsongen. Foto: Arkivfoto

Honkaheimo fortsätter i Sport

Linn Övergaard -
31-årige Otto Honkaheimo fortsätter i Sports försvar till slutet av pågående säsong.

Honkaheimo om ursprungligen till Sport med ett månadslångt kontrakt som tog slut efter lördagens möte med JYP.  

 Honkaheimo hunnit samla på sig 17.04 minuter i snitt per match i Sporttröjan. Poängkontot är ännu oöppnat av backen.

- Honkaheimo har varit just det som vi sökt efter hos honom. En säker försvarare som för med sig erfarenhet och bredd till vårt försvar. Båda parterna ville förlänga kontraktet, så beslutet var lätt, säger sportchef Markus Jämsä.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan