Nyhetsbild
Göran Backman, Kenny Sundqvist, Lilian Pettersson-Smeds och Suvi Mäntylä ser fram emot den middag i 1800-talsstil som kommer att dukas upp på restaurang Ädelbragd. Foto: Mikael Nybacka

De firar med historisk mat

Sofie Furu -
Finlands jubileumsår börjar hos Oravais historiska förening med workshop, sexrättersmiddag och bokutgivning. Recepten är Fredrika Runebergs.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
-nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan