NyhetsbildZoom
Samu Torstis storslalomtävling i VM slutade med en omkullkörning. Foto: Vesa Moilanen

Torsti omkull

Josefin Torrkulla -
Samu Torstis andra åk i storslalomtävlingen i VM tog slut för tidigt.

Samu Torsti åkte omkull strax efter den första mellantiden i andra åket.

Torsti konstaterade i Yles intervju att han inte verkar ha skadat sig i fallet. Vristen, som han skadade för några dagar sedan, störde honom inte i åkningen.

Naturligtvis är han besviken.

– Jag hade hellre lyckats, men idrott är så här. Man måste satsa allt. Det hör till grenen, säger han till Yle.

Tävlingen avbröts för en halvtimme på grund av en olycka. Under en flyguppvisning körde ett av flyplanen från det schweiziska flygvapnet in i en kameravajer ovanför Corvigliapisten.

Vajern gick av och kameran lossnade. Den föll ned i målområdet, där lyckligtvis ingen befann sig.

Flyplanet klarade sig utan skador och kunde landa säkert i grannorten Samedan.

Österrike vann dubbelt genom Marcel Hirscher och Roland Leitinger. Leif Kristian Haugen från Norge blev trea.

Eemeli Pirinen blev 33:e.


Artikeln uppdaterad 17.2.2017 kl. 15.50.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan