NyhetsbildZoom
Det blir en tredje upplaga av Polar Sound Festival i höst. Foto: Arkiv/Arash Matin

Polar Sound Festival återvänder

Linn Övergaard -
För tredje året i rad arrangeras Polar Sound Festival i Vasa.

Festivalen som går av stapeln den 24 och 25 november i höst utlovar både inhemska och utländska artister. 

Polar Sound Festival har under de senaste två åren arrangerats i början av året men årets upplaga tar plats i slutet av november, mitt under högsäsongen för lilla julfester.

Platsen för årets festival är ännu oklar, uppger promotorn Tommi Mäki i ett pressmeddelande. Men både platsen och artisterna klarnar snart.

I fjol lockade Polar Sound Festival över 10 000 besökare till Vasa ishall under den två dagar långa festivalen. Fjolårets dragplåster var Pandora, E-Type, Scooter, Robin och Antti Tuisku.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan