NyhetsbildZoom
Mika Pyörälä. Foto: Timo Heikkala

Mika Pyörälä bäst i hockeyligans grundserie

FNB -
Visst gladde sig Mika Pyörälä när han utsågs till bästa spelare i hockeyligans grundserie på söndagen. Men Pyöräläs lag Kärpät åkte mot HIFK ut i redan i första slutspelsomgången den här veckan.

– Jag är lite avundsjuk på de här herrarna som kämpar om det allra mest eftertraktade, sade Pyörälä med Lasse Oksanen-priset i händerna.

Priset kändes ändå bra för Pyörälä, 35, som tidigare vunnit fem FM-guld med Kärpät.

– Visst är det här fint, jag har ju inte fått så många individuella pris.

Det var ishockeyjournalisterna som röstade fram Pyörälä till vinnare av Lasse Oksanen-priset.

Tvåa i omröstningen kom ettan i poängligan Henrik Haapala och trea ettan i målligan Veli-Matti Savinainen. Båda spelar för Tappara. Pyörälä kom trea i poängligan.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

De vill se potatisen växa igen

KRISTINESTAD Potatisens rykte har med årens lopp försämrats. Den börjar glömmas bort, säger Theresa Gull, projektledare för Potatiskompetenscenter.

Nyhetsbild
Ekonomi

Nya färjan väntar på statens signal

1

De statliga pengarna från Finland och Sverige är nyckeln till Kvarkenprojektet med den nya färjan. Frågan är om och när de kommer.

Inrikes

KD tar ställning till presidentvalet

Ska Kristdemokraterna (KD) ha en egen kandidat i presidentvalet i januari och vem blir det i så fall? Det kan avgöras i dag.

Nyhetsbild
Sport

Risk för en lång Realshow

FOTBOLLSKRÖNIKAN Ett hack i kurvan? Snarare en rak linje från våren till hösten. Barcelona har väldigt mycket sköld att putsa för att ens vara nära Real Madrid i La Liga.

Mest läst senaste veckan