NyhetsbildZoom
Joni Tuulola (längst till höger) firar mål under junior-VM 2016 tillsammans med Patrik Laine och Jesse Pulujärvi. Nästa ligasäsong drar Tuulola på sig Sporttröjan. Foto: Lehtikuva

Tuulola till Sport

Josefin Torrkulla -
Sport har värvat en ny back. Joni Tuulola har skrivit på för två säsonger.

Joni Tuulola, 21, noterades för +17 i plusminusstatistiken i ligans 54 grundseriematcher den här säsongen. Han stod för 2+6 poäng.

Tuulola ligadebuterade säsongen 2013–14 och har spelat i HPK sedan dess. Totalt har han samlat på sig 141 grundseriematcher i ligan.

Backen var med och tog junior-VM-guld 2016. Året innan draftades han av Chicago i omgång sex.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan