NyhetsbildZoom
Kroaten Ivan Perisic hör till Inters utlandsförstärkningar. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Miguel Medina

Inter får inte godkänt av Uefa

FNB–TT -
Tre klubbar får underkänt av Uefas finansiella kontrollorgan CFCB och drabbas därmed av fortsatta transferrestriktioner.

Det är italienska Inter samt den turkiska duon Besiktas och Trabzonspor som bara delvis uppfyllt Europeiska fotbollsförbundet Uefas krav för säsongen 2016–2017.

Övervakningen av Dinamo Zagreb, Kroatien, Manchester City, England, och Paris Saint-Germain, Frankrike, upphör efter den här säsongen. Monaco, italienska Roma och turkiska Fenerbahce har levt upp till Uefas krav, men granskningen av klubbarna fortsätter.

För en handfull ryska klubbar väntas besked i slutet av maj.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan