Janina Kronlund jobbar som dj på Oliver's Inn under namnet dj Jae. Däremellan studerar hon och jobbar på ett telekombolag.

Vad tittar du på just nu?

– Jag tittar på min datorskärm, för tillfället letar jag efter inredningsprylar och några perfekta möbler.

Vad läser du just nu?

– Historier på Facebooksidan Humans of New York. Så fina och så viktiga! Barack Obama kommenterade nyligen en av historierna via sitt konto och det tycker jag är fantastiskt.

Vilket är ditt stammisställe? Varför?

– Det gemensamma vardagsrummet Oliver’s Inn, för att personalen är så härlig och för att alla som kommer dit känns som en enda stor familj.

Har du en "guilty pleasure", alltså något du gärna gör men skäms över?

– Så fort jag är ensam hemma så lyssnar jag gärna på musik och låtsas att jag är en rockstar medan jag dansar på soffan, men det skäms jag inte för. Däremot finns det inga begränsningar på hur länge jag kan sova. Jag kan lägga mig sent på natten till söndagen, vakna på söndagseftermiddagen, somna om och slutligen stiga upp vid middagstid på måndag. Det når en lämplig skamsenhetsnivå.

Har du en dold talang?

– Mitt modersmål är svenska, jag jobbar mestadels på finska och studerar på engelska, så min dolda talang är att jag inte längre behärskar något språk till fullo, utan talar en blandning av de ovanstående, spetsat med tyska fraser eller någon påhittad orientalisk accent.

Vad gör du helst en fredagskväll?

– Helst så kör jag bil utan någon klar destination samtidigt som musiken ljuder två steg för högt, eller så umgås jag med en god vän över ett glas vin och en gryta musslor.

Vad irriterar dig just nu?

– Mängden skolarbete jag kommer att samla på mig när jag från och med söndag ska åka ut i världen i tre veckor.

Vilken är världens bästa raggningsreplik?

– Jag brukar inte använda mig av raggningsrepliker och skrattar bara ifall någon försöker använda en raggningsreplik på mig, men det får ju gärna vara något gulligt, som “får jag låna en puss” eller “vad vill du ha till frukost?”

Vilken är din paradrätt?

– Min coleslaw är sinnessjukt god, men det är ju bara ett tilltugg. Paradrätten får i stället definitivt stavas: hemmagjord gyros på inrefilé under en förtjusande tzatziki vars vitlöksmängd håller vampyrerna på avstånd.

Instagram, Facebook, Snapchat och de andra – vilken är din favorit? Varför?

– Jag älskar sociala medier! Facebook för nyheter och kontakt, Instagram för inspiration, Twitter för tankar, Snapchat för vardagens guldkorn och Jodel för samhörighet, råd och diverse underhållande diskussioner. Helst ska det vara en blandning av sociala mediadjungeln, men om jag måste utesluta alla utom en så är Instagram favoriten.