Vad tittar du på just nu? – Jag tittar inte så mycket på tv, men jag gör det så blir det "Solsidan". Annars är jag mera en Youtube-människa och ser på olika klipp. Gillar klipp från "X factor", "The Voice" och olika matprogram.
Vad lyssnar du på just nu? – Jag lyssnar mycket på Drakes "Hotline bling" för tillfället. Annars är det lite allt möjligt.
När är du lyckligast? – När jag är med familj och vänner och när jag sjunger och uppträder.
Om en låt skulle spelas varje gång du kliver in i ett rum, vilken skulle du välja? – "Flawless" av Beyoncé. Jag vill att människor ska känna sig accepterade, respekterade och vackra, och jag tycker att låten får alla att känna sig så.
Vad skulle du göra om du vore osynlig? – Jag skulle kliva upp på olika scener med olika artister, dansa och njuta av publiken.
Vem skulle du helst bli inlåst i en källare med? – Svår fråga, jag kommer inte på just nu. Men någon som är rolig och bra på att rymma.
Om du var en pizza - vilken skulle du vara då? – En mixad Tropicana med räkor och kebab.
Är du allergisk mot något? – Jag är allergisk mot hårfärg.
Vilket är ditt stammisställe? – Det är Magokoro i Vasa.
Om du vann 1 miljon euro - vad skulle du göra då? – Jag skulle starta ett eget företag med egna produkter, eftersom jag är kosmetolog. Jag skulle också köpa ett nytt hus åt mina föräldrar och ge resten till välgörenhet av olika slag.