Musik, dans och klubb.

På OMalleys bjuder bandet Small Axe på reggaelåtar av bland andra Bob Marley och Pete Tosh på fredagskvällen. Spelningen börjar klockan 23.

På lördag kväll blir det hederlig dans med Thomas Fantz på Replot UF. Dansen börjar klockan 20.

På nattklubben Dreams spelar DJ Real Joe med flera stilar som afropop, azonto och coupé décalé på lördagsnatten. Bakom evenemanget står kulturföreningen Kpanlogo Yede, som bland annat ordnar festivalen Agoo. Dörrarna öppnar klockan 22.

Vill man vara ungdomlig med enbingobricka kan man bege sig till ElGringo påfredagskvällen. I stället för siffror står detartistnamn på brickan, och i stället för "Olof 67, Olof sexa sjua" får du lyssna på låtar.Bingot börjar klockan 21. 


Teater
Pjäsen Maskeradmordet spelas på studioscenen på Wasa Teater på lördag kväll med start kl. 19.

TV-serier

Den fjärde säsongen av den omtyckta brittiska serien Sherlock hade premiär i måndags på Netflix. Så om kölden inte lockar så kan ni njuta av Benedict Cumberbatch och Martin Freeman i rollerna Sherlock Holmes och Doctor Watson under veckoslutet. Dessvärre måste man vänta till måndagen för nästa avsnitt.

Den nya Netflixproducerade serien One Day At A Time har premiär på fredag. Serien är nytolkning av komediserien med samma namn från 70-talet och görs på traditionellt vis - med skrattande livepublik.


Bio
På fredagen har filmen The Great Wall premiär på Bio Rex och handlar om den kinesiska muren. Men vad var det egentligen man ville skydda sig emot? I rollerna ser vi bland andra Matt Damon, Willem Dafoe och Jing Tian.


Natalie Portman går in i rollen som Jackie Kennedy i dagarna efter mordet på hennes man, John F. Kennedy. Filmen har premiär på fredagen.

Bleed For This handlar om en av idrottshistoriens mest imponerande comebacks. Tittarna får följa med historien om världsmästaren i boxning, Vinny Pazienza, som i början av 90-talet hamnade i en livshotande bilolycka men tog sig tillbaka in i ringen ett drygt år senare. Filmen har premiär på fredag.