Februari

For Honor

For honor är ett action- och hack 'n slash-spel som vill svara på frågan vem som skulle vinna i en duell mellan vikingar, riddare och samurajer. Spelet släpptes till Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox One 14.2.



Halo Wars 2

Halo Wars 2 är ett strategispel som utspelar sig i Halo-universumet. Spelet släpps till Windows 10 och Xbox One 21.2



Mars

Lego Worlds

Har du drömt om en öppen värld att utforska, omforma och leka runt i. Då kanske Lego worlds är någonting för dig. Spelet påminner väldigt mycket om det omåttligt populära spelet Minecraft.



The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild fortsätter sagan om Link. Men den här gången är det ett överlevnadsspel i en öppen värld. Spelet släpps till Nintendo Wii-U och till den sprillans nya konsolen Nintendo Switch, som släpps 3.3.



Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands är den tionde delen in Ghost-Recon serien. Det är första gången som spelet utspelar sig i en öppen spelvärld. Spelet släpps till Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox One den 7 mars 2017.



Mass Effect: Andromeda

Mass Effect trilogin blev en hyllad spelsaga och nu är det dags för fjärde delen. Mass Effect: Andromeda är ett fristående spel och utspelar sig mellan händelserna i tvåan och trean. Spelet släpps 23 mars på Windows, Playstation 4 och Xbox One.



April

Sniper: Ghost Warrior 3

I Sniper: Ghost Warrior 3 ska du lösa en fiktiv östeuropeisk konflikt för att förhindra ett nytt kallt krig . Till din hjälp har du ett prickskyttegevär. Spelet utspelar sig i en öppen värld och inkluderar en del smygande och skjutande. Spelet släpps 4 april på Windows, Xbox One och Playstation 4.



Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe släpps till den nya konsolen Nintendo Switch. Precis som i de övriga delarna i spelserien tävlar man med gokart med karaktärer ur Mario-världen.




Little Nightmares

Little Nightmares är ett sött skräckspel, hur det nu går ihop är en annan femma. I spelet ska man hjälpa Six att fly från The Maw som är en enorm, mystisk farkost som bebos av fördärvade själar på jakt efter sin nästa måltid. Spelet släpps till Windows, Playstation 4 och Xbox One 28 april.



Maj

Prey

Det har varit många vändor kring spelet Prey, men nu ser det ut att faktiskt släppas. Spelet är ett skjutspel som utspelar sig ombord på ett rymdskepp som blir attackerat av utomjordingar.



Star Trek: Bridge Crew

Virtual reality har kanske ännu inte slagit igenom helt och hållet men det vill Star Trek: Bridge Crew försöka ändra på. Spelet utspelar sig i Star Trek världen och låter spelaren utforska okända galaxer.