Efter tre uddamålsförluster kom revanschen. Sport slog Pelicans med 1–2 (0–1, 0–0, 1–1). Sport överlevde tre numerära underlägen i första perioden. Delvis tack vare bra räddningar av Hannu Toivonen, men så är också Pelicans FM-ligans sämsta lag sett till effektiviteten i numerärt överläge. Orsaken till det syntes emellanåt tydligt. Mellan den första och andra utvisningen passade Sport på att öppna målskyttet. Charles Bertrand slog en fin passning tvärs över mittzon till Petri Lammassaari. Yttern forcerade in i zon och avlossade ett handledsskott som delvis skymde Janne Juvonen i Pelicans mål släppte in rätt enkelt. Pucken i krysset och 0–1 efter 10.50. Andra perioden var lika svängig som den första. Pelicans tog två utvisningar, men var nära att göra mål ändå när yttern Marko Pöyhönen kom loss i ett friläge i det ena underläget. Pöyhönen lyckades inte överlista Hannu Toivonen. Även Sport hade sina chanser och Lammassaari var nära att dubbla både sin och Sports målskörd för kvällen, men hans skott smet knappt förbi Juvonens mål. I tredje perioden var Pelicans än en gång nära att göra mål i numerärt underläge. Hemmalaget fick till en offensiv tekning och tryckte på och Toivonen stötte ut pucken åt backen Nico Manelius. Denne laddade bössan, men Toivonen plockade pucken. Strax efter kom sedan 1–1. Centern Jesse Rohtla gled in i zon i en kontring och avlossade och Hannu Toivonen lyckades inte hålla pucken. Joonas Valkonen hann med sin tredje utvisning för kvällen innan backen Ville Väinölä tog Pelicans femte. Och med tre sekunder kvar av den hade Sport maxflyt. Efter ett par bra försök fick Mikko Pukka skottläge vid blå. Han krutade på och pucken tog studs på ett backben och ställde Juvonen. 1–2 med 2.40 kvar att spela. Pelicans jagade med Juvonen i båset i slutet, men Sport höll undan och tog säsongens första seger mot Pelicans.