Geoff Platt gjorde 2–1-segermålet för CSKA i början av tredje perioden. Svensken Simon Hjalmarsson satte det tredje målet i tom kasse för det gästande laget i slutet av matchen. Petteri Wirtanen kvitterade 1–1 för Jokerit i andra perioden. Jokerit drog på sig hela åtta utvisningar men CSKA lyckades inte göra mål under dem. – Vi tvingades sätta energin på spel i numerärt underläge. Domarna avgjorde matchen i kväll, sade Jokerits tränare Erkka Westerlund till Viasat Sport. – Det var de små detaljerna som avgjorde, sade Wirtanen till Viasat Sport. Det här var det andra toppmötet för Jokerit på en vecka. I torsdags föll SKA S:t Petersburg, som vann KHL-mästerskapet Gagarin Cup i våras. Jokerit, som är tvåa efter CSKA i västra zonen, möter Traktor Tjeljabinsk på bortaplan på onsdag.