Nyhetsbild
Lisbeth Rosenlöf, Alexandra Sundfors, Sébastien Boudet och Madelene Bengs jämför surdegar och mjölsorter.

”Livsmedel är medel till liv”

Kerstin Nordman -
Att använda surdeg är det klokaste sättet att baka om man vill ha ett nyttigt bröd, säger Sébastien Boudet, den fransk-svenske bagaren som blivit känd via rikssvensk tv.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
-nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan