Nyhetsbild
Lisbeth Rosenlöf, Alexandra Sundfors, Sébastien Boudet och Madelene Bengs jämför surdegar och mjölsorter.

”Livsmedel är medel till liv”

Kerstin Nordman -
Att använda surdeg är det klokaste sättet att baka om man vill ha ett nyttigt bröd, säger Sébastien Boudet, den fransk-svenske bagaren som blivit känd via rikssvensk tv.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

-nyheter (24 timmar) 0.95 € /24h -nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Eller

Redan kund?

Logga in Skapa konto




Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan