Nyhetsbild
Polenta är italiensk vardagsmat. Här serverad med köttfärs och tomat. Foto: Dan Strandqvist

Garanterat fritt från gluten

Dan Strandqvist/TT -
För gluten­intoleranta finns det inget annat ­alternativ än glutenfri kost. Men även många andra väljer glutenfritt, för att de mår bättre av det.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
-nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto
Mat & dryck
Mat & Dryck
15.6 kl 08:28
Mat & Dryck
01.6 kl 10:00
Mat & Dryck
18.5 kl 09:00
Visa fler

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan